Шансовете за съставяне на правителство в рамките на 49-ото Народно събрание

...
Шансовете за съставяне на правителство в рамките на 49-ото Народно събрание
Коментари Харесай

Общински съветник от ГЕРБ-СДС към ПП-ДБ: Нали щяхте да изчегъртвате ГЕРБ, как се озовахте на една маса?

Шансовете за сформиране на държавно управление в границите на 49-ото Народно заседание наподобяват стават все по-малки, откакто през днешния ден от ГЕРБ- се отхвърлиха да вземат участие в договаряния за сформиране на кабинет на малцинството с втория мандат.

" Шансове постоянно има, изключително, когато човек е с положителна настройка. В случая ми се коства, че едната страна не подходи задоволително градивно, отчитайки обективната действителност. Много се надявахме, че " " ще съумеят да си извлекат поука, само че уви - няма индикации това да е станало, тъй като това беше най-естественият вид. Нещата отиват към нереализиране на сходна структура на ръководство ", коментира общинският съветник от ГЕРБ-СДС д-р Антон Койчев в " Денят ON AIR ".

" Видяхме грешките, които позволиха " " от тяхното 7-месечно ръководство. Не го намирам в положителния звук да не регистрират това, което са постигнали и да се пробват да постановат по този метод формат на диалози, предварителни условия. Нали щяхте да изчегъртвате? Какво се случи, за какво се стигна до тази обстановка, че попаднахте на една маса? ", попита доктор Койчев.

Той съобщи, че мотивацията на ГЕРБ- е да направи " всичко допустимо, с цел да излезе България от тази обстановка. "

" Стана доста дълго към този момент това безвремие и България губи, хаби се силата на обществото, пропущат се доста благоприятни условия за страната. Тази неотстъпчивост да лустрираш съперника си в никакъв случай не води до нищо положително ", сподели още доктор Койчев пред Bulgaria ON AIR.

Гостът отхвърли да разяснява кой би влезнал в проектокабинета на ГЕРБ-, само че увери, че това ще са готови хора, които ще могат да се оправят с провокациите. " Друг е въпросът по какъв начин ще се откри поддръжка и по какъв начин ще се реагира от другите парламентарни сили. Това са диалози за избавление на България в тази обстановка. Ситуацията изисква разговори с всички по политики ", добави общинският консултант.

Относно локалния избор, кандидат-кметът на ГЕРБ- за София ще има доста качества, счита той. " Избраният ще е човек с качества, заслужен, професионално осъществен, динамичен, който може да даде доста на града. Когато настъпи моментът, той ще бъде обявен ", разяснява д-р Койчев.

" Тежка ще бъде борбата за София. Ще бъде пълна със заклинания и евтини компромати. Изключително неконструктивният звук във всяка една акция не води до добър резултат. Това е борбата да създадем живота на хората по-добър, ние имаме огромна чуваемост от жителите, по-подготвени сме от тях ", съобщи доктор Койчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР